Evenementenreclame

Op zoek naar evenementenreclame? PromoBase biedt u verschillende mogelijkheden aan en exploiteert de reclame exclusief tijdens diverse evenementen in Nederland. Enkele mogelijkheden zijn:

Wandelende reclame eenvoudig en makkelijk inzetbaar!

De walking abri is een billboard die zowel aan de voor- als achterzijde zichtbaar is voor uw reclame-uiting. De walking abri’s zijn uitgerust met ledverlichting. De ledverlichting kan tot 6 uur achter elkaar branden, dus ook in de avond inzetbaar. De walking abri is niet alleen een opvallende verschijning, maar ook makkelijk inzetbaar in een druk winkelgebied. U heeft hier geen vergunning voor nodig. Bovendien heeft een promotiemedewerker zijn handen vrij om flyers of iets anders uit te delen. Ideaal dus! De walking abri met ledverlichting is uniek in Nederland.

walking-abris

Abricar

De Abricar is een gerestaureerde Piaggio Ape uit Italië en uitgerust met een lichtgebogen reclameframe. De abricar is er met een Abri formaat en met een reclameframe van 1,5 m bij 2 m. De totale wagens hebben een hoogte van zo’n 3 meter, waardoor deze unieke verschijningen niet uit het oog te ontsnappen valt. Uw reclameboodschap zal overgebracht worden. De Abricar kan ook geparkeerd worden als tijdelijke buitenreclame zonder vergunning.

De Abricar is voorzien van ledverlichting en dus ook in de avond inzetbaar.

Er is in de Abricars ook ruimte aanwezig voor samples en/ of flyers, zodat deze eventueel tussendoor door ons team verspreid kunnen worden. Wij maken gebruik van PVC doeken, die hergebruikt kunnen worden.

abricar

Buitenreclame met maximaal bereik!

PromoBase verzorgt uw buitenreclame met ruim 20.000 locaties verspreid over 84% van de gemeenten in Nederland.