MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid vormen voor PromoBase een belangrijk en vanzelfsprekend onderdeel van de bedrijfsvoering. Daarom heeft PromoBase de aandacht voor MVO binnen haar organisatie geborgd en vastgelegd in een milieuzorghandboek. Dit uit zich in ons gehele werkproces. In het kort vallen onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid uiteen in de volgende aspecten:

Milieuvriendelijke productie van affiches
De drukkerij van PromoBase maakt gebruik van de meest milieuvriendelijke printer die er is, namelijk de Océ ColorWave. Deze printer produceert geen fijnstof, geen geur (ozon) en geen uitstoot.

Recycling
Door op gerecyclede en niet-gecoate papiersoorten te printen, wordt het milieu nog minder belast. Daarnaast zijn alle papiersoorten voorzien van een FSC-keurmerk. Na gebruik worden de affiches samen met de kartonnen platen afgevoerd en milieuvriendelijk gerecycled.

Geen chemische reinigingsmiddelen
PromoBase gebruikt milieuvriendelijk, gedemineraliseerd water (osmosewater) voor het onderhoud en beheer. Hierdoor hebben wij GEEN (chemische) reinigingsmiddelen nodig.

Duurzaam transport
De onderhoudsvoertuigen van PromoBase zijn uitgerust met een motor start-/stopsysteem. Dit systeem is zeer efficiënt tijdens het wisselen van de reclame-uitingen.

Beperken vervoersbewegingen
PromoBase kiest voor leveranciers in haar eigen regio en gebruikt ritplanningssoftware om hiermee de meest efficiënte route te berekenen.

Vermindering van fijnstof
Wij baseren onze werkwijze op de criteria zoals vastgesteld in de Criteria voor Duurzaam Inkopen door Agentschap NL met betrekking tot klimaatverandering door gebruik van fossiele brandstoffen.

Buitenreclame met maximaal bereik!

PromoBase verzorgt uw buitenreclame met ruim 20.000 locaties verspreid over 84% van de gemeenten in Nederland.